Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aegon Lakástakarék közvetítő képes leírás - Lakástakarék.tlap.hu
részletek »

Aegon Lakástakarék közvetítő - Lakástakarék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakastakarek.tlap.hu » Aegon Lakástakarék közvetítő
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aegon Lakástakarék - lakásszámla

Aegon Lakástakarék - lakásszámla

Államilag támogatott, lakáscélú megtakarítás, melyhez a megtakarítási időszak végén kedvező lakáscélú kölcsön igényelhető (referencia THM: 7,64%*). A rendszeres betételhelyezés mellett elérhető maximális, lakáscélra fordítható összeg az ún. szerződéses összeg. Ez a teljes megtakarítás és a lakáskölcsön együttes összege. A teljes megtakarítás a saját betétbefizetések, az erre járó állami támogatás és az ezekre kapott kamatok összege.

Miért jó a lakástakarék?

Miért jó a lakástakarék?

Akár évi 72 000 Ft állami támogatás: 30%-os támogatás a betétbefizetésekre1. Garantált, magas hozam: állami támogatással akár évi 10,53%-os EBKM2. Adómentes: nem kell fizetni kamatadót (15%). Lakáskölcsön lehetőség: a megtakarítási időszak végén kedvező, fix kamatozású (referencia THM: 7,64%) lakáskölcsönt igényelhet3. Széles körű lakáscélú felhasználhatóság Megtöbbszörözheti az állami támogatást: ha több szerződést köt, és mindegyikben más családtagot nevez meg kedvezményezettnek. Akár ugyanarra a lakásra, családi házra is felhasználhatja a teljes összeget. Rugalmas megtakarítási forma Ötféle futamidő (4, 5, 6, 8 vagy 10 év), és többféle havi megtakarítási összeg (minimum 5000 Ft) közül választhat. Bármikor módosíthatja a havi megtakarítás összegét és a szerződés futamidejét4. A lakáscélú felhasználásról, a lakáskölcsön igényléséről az aktuális élethelyzetének megfelelően dönthet a megtakarítási időszak végén. A megtakarítási idő végét követően új lakástakarék-számlát indíthat, így folyamatosan igénybe veheti az állami támogatást.

Mire használható fel?

Mire használható fel?

Mire használható fel? A vásárlástól a felújításig számos lakáscél megvalósítására alkalmas. Nézzünk néhány példát! Felújítás Korszerűsítés, bővítés Vásárlás, építés, csere Lakáskölcsön-kiváltás, egyéb

Venni vagy bérelni?

Venni vagy bérelni?

A hónap témája: Venni vagy bérelni? Mi magyarok általában akkor lakunk albérletben, ha nincs pénzünk saját lakást venni, vagy még diákként ideiglenesen távol kerülünk szülővárosunktól. Szinte életcél a saját ingatlan megszerzése, legtöbbünk el sem tudja képzelni a jövőjét bérelt lakásban. Pedig nem biztos, hogy mindenki számára ez a legjobb döntés.

Tuti menü