Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb közvetítők képes leírás - Lakástakarék.tlap.hu
részletek »

Egyéb közvetítők - Lakástakarék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakastakarek.tlap.hu » Egyéb közvetítők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bestbankár - Lakástakarékpénztár

Bestbankár - Lakástakarékpénztár

A Lakástakarékpénztár az egyik legmegfelelőbb befektetési forma, amennyiben lakáscélokkal rendelkezik, vagy lakással kapcsolatos teendője lesz! Mi a Lakástakaréképénztár? Miért előnyös befektetés a Lakástakarékpénztár? Mire használható fel a Lakástakarékpénztár? Mennyi állami támogatás jár a Lakástakarékpénztár után?

Citibank, mint közvetítő

Citibank, mint közvetítő

A lakás elôtakarékossági szerzôdés (a továbbiakban: szerzôdés) olyan betét- és hitelszerzôdés , amelyben a lakás-elôtakarékoskodó arra kötelezi magát, hogy - a szerzôdés módozata szerint - a megtakarítási idô alatt elôre meghatározott rendszerességgel egyenlô részletekben történô befizetésekkel az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaságnál (továbbiakban OTP Lakástakarék) meghatározott összeget betétként leköt, illetve elhelyez, az OTP Lakástakarék pedig kötelezettséget vállal arra, hogy a szerzôdésben - amelynek elválaszthatatlan részét képezik a jelen Általános Szerzôdési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) - meghatározott feltételek teljesülése és a lakáselôtakarékoskodó, illetve a kedvezményezett hitelképessége esetén az üzletszabályzatban rögzített módszer szerint a szerzôdésben meghatározott módon kiszámított lakáscélú kölcsönt (a továbbiakban : lakáskölcsön ) nyújt a lakáselôtakarékoskodó, illetve a cselekvôképes kedvezményezett kérésére.

Lakás előtakarékosság a Duna House-val

Lakás előtakarékosság a Duna House-val

Otthonvásárlást vagy lakásfelújítást tervez? Szeretné tudni, hogy milyen feltételekkel juthatna kedvező, fix kamatozású, forint alapú hitelhez? Egy állami támogatással kiegészített, garantált hozamú megtakarítási formát ajánlunk Önnek! A megtakarítási idő végén akár alacsony kamatozású hitel felvételére is lehetősége lehet!

Lakástakarék online

Lakástakarék online

ERSTE Lakástakarék Partner A Lakástakarék egy államilag támogatott lakáscélra felhasználható megtakarítási forma, amely havi gyakoriságú befizetések mellett a megtakarítási időszak végén kedvező, lakáscélú kölcsönlehetőséget is biztosíthat. Valósítsa meg álmait állami támogatással! - Lakástakarék megoldások.

Tuti menü